top of page

Adatvédelmi és felhasználási szabályok

Kérjük, hogy az alábbi szabályzatot figyelmesen olvassa végig. A szabályzat az oldal összes látogatójára vonatkozik, az oldal használatával Ön tudomásul veszi az ebben foglaltakat.

 

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a David vs. Goliath Hungary Mozgássérültek Evezősportjáért Alapítvány, melynek adatai:

  • Rövid név: David vs. Goliath Hungary Alapítvány

  • Nyilvántartási szám: 08-01-0051449

  • Cím: Magyarország, 9228 Halászi, Úgói utca 1.

  • Adószám: 19277624-1-08

Bemutatkozás, feltételek elfogadása

A David vs. Goliath Hungary Alapítvány (Alapítvány) a működéséről és az általa szervezett rendezvényekről, eseményekről publikál információkat ezen a weboldalon. Az oldal használatával Ön elfogadja az alább részletezett feltételeket, melyeket az Alapítvány külön értesítés nélkül jogosult frissíteni. Javasolt időről időre felkeresni a weboldal ezen lapját, és áttekinteni a mindenkori aktuális feltételeket. Felhívjuk figyelmét, hogy az Alapítvány saját kizárólagos döntése alapján, külön értesítés nélkül felfüggesztheti, vagy megszüntetheti a weboldal elérhetőségét, vagy az Ön hozzáférését.

Szellemi tulajdon, védjegyek

Felhívjuk figyelmét, hogy az Alapítvány jogosult a törvényi lehetőségek határain belül mindent - beleértve a büntetőjogi lépéseket is -megtenni a szellemi tulajdona legteljesebb védelme érdekében. A weboldalon található védjegyek, logók tulajdonosa vagy jogosult felhasználója az Alapítvány. A weboldalon található információk semmelyike, semmilyen módon nem értelmezhető a védjegyek és logók felhasználására adott engedélyként az Alapítvány vagy a védjegy/logó valós tulajdonosa által adott írásbeli engedély hiányában. Hasonlóképpen, a weboldal bármely tartalmának másolása, reprodukálása, továbbítása, módosítása személyes, nem kereskedelmi felhasználástól eltérő bármilyen célra csak az Alapítvány írásos engedélyével lehetséges. A weboldal bármely terjedelmű tartalmi részének bármilyen másolatán fel kell tüntetni a következő szerzői jogi hivatkozást: Copyright (c) 2021 David vs. Goliath Hungary Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Garancia, szavatosság kizárása

Az Alapítvány elkötelezett, hogy a weboldal tartalmát folyamatosan frissítse, karbantartsa. Ugyanakkor az Alapítvány nem garantálja a weboldalon található információk pontosságát, teljességét és naprakészségét. Az Alapítvány szándékos mulasztásai vagy súlyos hanyagsága által okozott közvetlen károk kivételével az Alapítvány nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményes kárért, amely a weboldal használatának következtében, vagy azzal kapcsolatban lép fel, ideértve értékhatár nélkül az elmaradt nyereség, üzletviteli fennakadás, vagy elektronikus adatvesztés eseteit is. 

Korlátozott felelősség

Az Alapítvány semmilyen esetben sem vonható felelősségre semmilyen közvetlen, közvetett, speciális, véletlen vagy következményes kárért, ideértve értékhatár nélkül az elmaradt nyereség vagy bevétel, javak, eszközök cseréjének ellenértéke, elveszett vagy sérül adatok eseteit is, melyek a weboldal vagy bármely hivatkozott weboldal használatával, vagy használhatatlanságával, vagy a weboldalon közölt információk felhasználásával, hivatkozásával függnek össze, még akkor sem, ha ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére az Alapítvány vagy valamely beszállítója figyelmét előre felhívták.

Látogatóink kényelme érdekében az Alapítvány más weboldalakra mutató hivatkozásokat tesz közzé a weboldalon. E linkek egy része, vagy mindegyike olyan, harmadik személyek által működtetett oldalakra, kiszolgálókra vezet, amelyek felett az Alapítványnak semmilyen kontrollja nincs és nem lehet. Az Alapítvány nem felel sem ezen hivatkozott oldalak tartalmáért, sem pedig azok Ön által történő felkeresésének következményeiért.

Az Ön adatainak védelme

Az Alapítvány semmilyen körülmények között nem teszi elérhetővé az Ön azonosítására alkalmas adatokat harmadik személyek számára.

Ha és amikor Öntől információkat kérünk, azt a célból tesszük, hogy az Ön által igényelt szolgáltatást, kérést biztosítani tudjuk. Amikor lehetőséget adunk Önnek, hogy tőlünk hírlevelet, vagy bármely egyéb információt kapjon, esetenként kérhetünk Öntől információt bővebb információt Önről, vagy cégéről azért, hogy el tudjuk dönteni, hogy mely részlegünk képes a legjobban kiszolgálni az Ön igényeit.

Ha Ön létrehoz vagy módosít egy felhasználói fiókot, vagy lead egy megrendelést, mi a célból kezeljük az Ön által megadott adatokat, hogy a kérését teljesíteni tudjuk. Adatait soha nem osztjuk meg harmadik személyekkel, kivéve, ha ez a kérésnek teljesítéséhez feltétlenül szükséges (például: szállítmányozó partnereinkkel megosztjuk az Ön elérhetőségi adatait, hogy a kiszállítási tevékenységüket elvégezhessék).

Ha Ön a weboldalunkon regisztrál egy eseményre vagy speciális promócióra, lehetőséget adunk arra, hogy folyamatosan friss információkat kapjon az adott eseményről, promócióról vagy termékeinkről és szolgáltatásainkról. Erre a célra azonban csak abban az esetben használjuk fel az Ön által megadott adatait, ha erre kifejezetten engedélyt ad az adott on-line űrlapon számunkra.

Aggregált, egyedi azonosításra nem alkalmas információkat használunk és osztunk meg informatikai partnereinkkel abból a célból, hogy a weboldalunkat tökéletesíthessük. Megoszthatunk például olyan információkat, hogy a weboldalunk egy bizonyos részét meglátogatta egy bizonyos számú egyedi látogató, vagy adott számú on-line űrlapot töltöttek ki adott időszakban. Azonban ezen információk egyike sem lehet sem önmagában, sem együttesen sem alkalmas arra, hogy az adott személyek kilétét beazonosítsa.

Semmilyen egyéb módon sem használunk, vagy osztunk meg személyek beazonosítására alkalmas információkat a leírtakon kívüli célokhoz kapcsolódóan, és mindig lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Ön elzárkozzon minden nemű adatkezeléstől, és megtiltsa azt számunkra.

E-mail címek használata

Válasz e-mail címek

Az Ön által megadott válasz e-mail címeket kizárólag arra használjuk, hogy válaszoljunk a beérkező levelekre.  E címeket semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, és nem adjuk át harmadik személyeknek.

E-mail üzenetek látogatóinknak

A felhasználóink érdekében felkínáljuk számukra azt a lehetőséget, hogy ne kapjanak üzeneteket termékeinkről, akcióinkról és szolgáltatásainkról. Lásd a "Leiratkozás" részt alább.

Számunkra megadott e-mail címek

Az egyes on-line űrlapokon, rendezvényeken, szemináriumokon vagy névjegykártyák által velünk megosztott e-mail címeket arra használjuk, hogy szolgáltatásainkat és termékeinket megismertessük, népszerűsítsük. Amennyiben egy ilyen eseményt követően tőlünk e-mail üzenetet kap, megadjuk Önnek a lehetőséget, hogy egy válasz üzenetben elutasítsa, hogy a jövőben termékeinkről, akcióinkról és szolgáltatásainkról üzeneteket kapjon. 

Hogyan érhet el minket?

Amennyiben az adatvédelmi szabályokkal kapcsolatban kérdései, észrevételei vannak, kérjük, küldjön e-mail üzenet a varszegipalistvan@gmail.com címre.

Leiratkozás

Amikor információt kérünk, megadjuk felhasználóinknak a lehetőséget, hogy megtagadják azt, hogy az általuk megadott információkat bármely olyan célra felhasználjuk, ami nem közvetlenül és szorosan a weboldalunk működéséhez kapcsolódik. Egyebek mellett például az on-line űrlapjainkon is van "Leiratkozás" lehetőség. Hasonlóképpen azon felhasználóink, akik a jövőben nem kívánják fogadni promóciós és információs anyagainkat, ezen kérésüket jelezhetik a varszegipalistvan@gmail.com címre küldött emailben.

Külső oldalakra mutató hivatkozások

A weboldalon hivatkozott külső oldalak felett az Alapítvány nem rendelkezik kontrollal, és semmilyen módon és esetben nem felelős a külső oldalak tartalmáértAz Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy bármelyik külső hivatkozást bármikor megszüntesse. Az erről a weboldalról más oldalakra mutató külső hivatkozások az Ön kényelmét szolgálják, és a hivatkozások léte önmagában semmilyen módon nem értelmezhető az hivatkozott oldalak, vagy az azokon található bármely tartalom, termék, stb. népszerűsítéseként vagy támogatásaként. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy meglátogatja valamely hivatkozott külső oldalt, azt Ön teljes mértékben a saját felelősségére és kockázatára teszi. Az Alapítvány nem vállal semmilyen garanciát vagy felelősséget a hivatkozott oldalakra vonatkozóan egyebek mellett, de nem kizárólag azok pontossága, tulajdonviszonyai, valódisága, törvényessége tekintetében.

Alkalmazandó jog

Minden és bármilyen, a weboldal használatával kapcsolatos ügyben a magyar jog az irányadó.

A feltételek alkalmazása

Az Alapítvány fenntartja a jogát a feltételek kiegészítésére, törlésére, megváltoztatására bármikor, előzetes értesítés nélkül. Jelen feltételek alkalmazása nem keletkeztet semmilyen szerződéses, vagy egyéb jogi kapcsolatot a felek között.

Hogyan érhet el minket?

Amennyiben az adatvédelmi szabályokkal kapcsolatban kérdései, észrevételei vannak, kérjük, küldjön e-mail üzenet a varszegipalistvan@gmail.com címre.

Egyéb, általános kérdések tekintetében kérjük, használja a kapcsolat űrlapjainkat.

Vásáróink, partnereink és beszállítóink figyelmébe ajánljuk egyéb, speciális feltételeinket is.

Utolsó frissítés: 2022. január 24.

bottom of page